Nieuwe voorzitter

15 Februari 2016

Nieuwe voorzitter

Begin dit jaar nam ik de fakkel over van Nicole Stas als voorzitter van Groen Hulshout.   Het is voor mij een hele eer om in haar voetsporen te mogen treden, want Nicole is reeds jaren een sterkhouder voor Groen in Hulshout. Ik wil haar dan ook bedanken voor die jarenlange inzet om onze partij op de kaart te zetten in deze gemeente. En... ze heeft gelukkig beloofd dat ze die inzet zal blijven behouden, al is het vanuit een andere rol nu.

 

Groen Hulshout drukt haar stempel drukt op het beleid in deze gemeente. Dat kon u de voorbije drie jaren wel merken in uw omgeving, in je vereniging, en zelfs in het straatbeeld. U kon al het nieuws hierover lezen in onze eigen publicaties, maar ook in andere publicaties zoals (online-)kranten en regionale televisie. U kan op de hoogte blijven van het werk dat onze mandatarissen Rist, Katrien en Johan verzetten door onze mededelingen te volgen online, zowel als op papier.

 

Als nieuwe voorzitter wil ik ook een oproep doen om ook van u te laten horen. Wat vindt u van ons beleid? Je kan me er steeds op aanspreken, of een mailtje sturen of je mening laten blijken op onze website, facebook-pagina of twitter-tijdlijn.
Want ik wil graag met jullie in gesprek gaan, om jullie te overtuigen van het verschil dat Groen nu al maakt in Hulshout, maar ook om te luisteren naar waar het nog beter kan.
Ik wil me immers inzetten voor een leefbare gemeente voor de huidige én de toekomstige generaties in Hulshout!

 

Ik hoop je daar snel eens over te kunnen spreken,

 

Tom