Geef ons de vijf !

14 September 2012

Afgelopen dagen kreeg u een bericht van ons in de bus. Op de achterkant vond u een foto van onze eerste 5 kandidaten op de .lijst

Momenteel hebben we 1 gemeenteraadslid, en een verdubbeling van dat aantal zou ons al veel plezier doen. 3 gemeenteraadsleden weten meer dan 1. Met 4  gemeenteraadsleden krijgen we ook 2 OCMW-raadsleden. Maar waarom niet gaan voor vijf?

Geef ons de vijf!

Met vijf raadsleden kunnen we ons toeleggen op een stevige oppositie of kunnen we overwegen om in te gaan op een coalitievoorstel.

Kies voor onze eerste vijf, of maak zelf een keuze. Natuurlijk mag je meer namen kiezen. Meer dan vijf zetels geven meer kracht aan de vergadertafel.

Het klinkt misschien onrealistisch dat we van 1 zetel naar 5 zouden gaan met onze kleine oppositie-partij, maar iedereen voelt vast en zeker wel aan dat een sociaal denkende groep met aandacht voor een evenwichtige maatschappij en een omgeving in balans, hoogstnodig is.

We voeren graag voor u oppositie in de gemeenteraad. Als politieke partijen streven we  natuurlijk naar meer bevoegdheden zodat we onze standpunten kunnen waarmaken.