Blijven plakken

01 Oktober 2012

Blijven plakken

De plak-campagne loopt op volle toeren. Borden in elkaar vijzen, affiches erop plakken, gaatjes boren in iemand zijn prachtige gazon kortom veel handwerk.En veel handen maken het werk licht, ook al zijn het kleine handen.

Later mogen ze zelf kiezen welke partij ze kiezen natuurlijk, maar campagne voeren kunnen ze nu al. Alhoewel ze vooral graag kliederen met plaksel op onze gezichten. Een beetje wraak nemen omdat ze vandaag niet mochten snoepen.

Je hebt onze affiches vast al gezien, maar als je toch nog vindt dat er in jouw straat net iets te weinig evenwicht is, dan komen we graag bij jouw nog een bordje zetten. Neem contact met ons op. Wees gerust, wij zetten maar 1 bord waar we allemaal samen opstaan.

We zetten dan ook alleen borden om te laten zien dat we er zijn. Ons belangrijkste doel is het evenwicht te herstellen in de politiek, en in het beleid evenwichtige keuzes voorop stellen.

Evenveel borden zetten als de andere partijen, dat maakt de wereld er zeker niet mooier op. Kijk maar eens op een ander bericht op deze pagina.

Ik hoop dat jullie onze  campagne kunnen waarderen.